Sofia


Jag  och är snart 24 år gammal.

Jag tog studenten från örkelljunga hundgymnasium ('10) där jag lärde mig massor om hundar och det mesta som har med hundar att göra. Jag trivdess verkligen jättebra på skolan och tyckte att det var jättekul med allt folk och hundar runt om en, men framförallt att få gå i skolan och samtidigt få spendera tiden med min allra bästa vän, Nacha.

Nu bor jag i Ängelholm, flyttade hit i Juli 2015, där jag bor tillsammans med min sambo André, mina hundar Nacha & Luna och Andrés hund Jakk.

Jag älskar utställningar och har även tävlat aktivt och framgångsrikt både i Sverige och i Danmark inom sporten juniorhandling (hur man visar upp en hund på bästa sätt) men nu är jag tyvärr för gammal. Förutom hundar så är hästar en stor del av mitt liv.

Förutom hundar, så är även hästar mitt stora intresse. Jag började rida när jag var fem år ungefär och sen har det bara fortsatt!
 Jag är även utbildad juniorhandlingsdomare.
 

Stipendiat av Marikarlos Vänner 2012
Tillsammans med Johanna Gräntz

Såhär lät motiveringen:

Bägge dom här tjejerna har aktivt tävlat i juniorhandling todigare, och dom får nu priset för sitt engagemang att sprida vidare sina kunskaper till unga tjejer och killar som vill hålla på med juniorhandling. Sedan flera år tillbaka är båda aktiva inom Sydskånska Kennelklubbens ungdomssektion och dom har arrangerat ett flertal tävlingar. Dom placerade sig högt både i Sverige och utomlands under sin aktiva tid i sporten och vi vill gratulera och tacka er för erat engagemang som ni har till sporten, och den glöd som inspirerar många andra unga!

Kontakt

Sunwhipps Kennel 0723030455 sofiabruse@hotmail.com